Îți mulțumim pentru interesul acordat!

Pentru a fi la curent cu noutățile în materie de securitate cibernetică, urmărește-ne și pe rețelele sociale:

Serviciile și soluțiile de securitate cibernetică

prin care îți protejăm compania

Consultanță

Construim împreună o strategie clară de securitate cibernetică și îți oferim consultanță în ceea ce privește protejarea datelor confidențiale, securitatea informațiilor, gestionarea riscurilor și îndeplinirea cerințelor de conformitate.

Audit

Detectăm, prioritizăm și remediem vulnerabilitățile, prin intermediul verificărilor regulate. Astfel, putem preveni atacurile cibernetice, descoperind care sunt acele zone prin care hackerii pot pătrunde în compania ta.

Evaluarea securității cibernetice

Te ajutăm să observi cum răspund membrii echipei tale la posibilele amenințările cibernetice, astfel încât angajații tăi să poată conștientiza pericolele la care se pot expune involuntar.

  

Descoperă ultimele noutăți

Află mai multe despre cum îți protejezi compania de posibilele riscuri cibernetice.
Îți stăm la dispoziție cu expertiza noastră

Blogul FORT

Blogul nostru reprezintă o sursă valoroasă de informații, unde experții Fort îți pregătesc articole despre cele mai recente tendințe de cybersecurity, amenințări cibernetice și soluții practice pentru creșterea nivelului de securitate.

Citește articolele

Cu cine lucrăm

Suntem o echipă de profesioniști talentați, cu o gamă largă de abilități și experiență vastă. Ne place ceea ce facem și lucrăm cu pasiune, pentru a te ajuta să te protejezi de riscurile cibernetice.

Vezi portofoliul nostru de clienți

Certificările Fort

Echipa FORT deține cele mai cunoscute certificări din industrie. Pentru că suntem dedicați activității noastre, punem accent pe dezvoltare și ne asigurăm că suntem la curent cu tot ce e nou în domeniu.

Vezi o parte dintre certificările noastre